Bemiddeling

Als bemiddelaar in België, Afrika en internationaal, help ik u graag bij het vinden van een oplossing voor uw geschil en liefst van al om geschillen te vermijden.

Mijn expertise:

  • Commerciële zaken: Ik heb ruime ervaring met het bemiddelen in geschillen tussen bedrijven, zowel nationaal als internationaal.
  • Meertaligheid: Ik ben vloeiend in Nederlands, Engels en Frans, waardoor ik kan bemiddelen in geschillen tussen partijen met verschillende moedertalen.
  • Ervaring: In 2013 ben ik geaccrediteerd bemiddelaar in België en in 2015 toegelaten om geaccrediteerd te worden in Zuid-Afrika. In 2017 heb ik het Engelstalige boek “Return to Peace, Mediation” gepubliceerd. In 2019 heb ik in Kampala Uganda, advocaten opgeleid in bemiddeling voor Avocats sans Frontières. Door een internationale reeks over bemiddeling van mijn Indiase vriend en professioneel bemiddelaar Vikram Singh werd ik internationaal erkend. Hij nodigde mij als eerste uit in een reeks van 70 internationale sprekers vanwege mijn ‘beautiful mind’, een van de grootste complimenten die ik in mijn leven heb mogen ontvangen.

Waarom bemiddeling?

  • Sneller en goedkoper dan een rechtszaak: Bemiddeling is doorgaans sneller en goedkoper dan een procedure voor de rechtbank.
  • Beschermt uw relatie: Bemiddeling helpt u om een oplossing te vinden die voor beide partijen acceptabel is, waardoor u uw relatie kunt herstellen of behouden.
  • Confidentieel: Bemiddeling is een vertrouwelijke procedure, waardoor u uw privacy kunt bewaren.

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw geschil? Neem dan vandaag nog contact met mij op voor een gratis intakegesprek.Hierbij een uittreksel uit het desbetreffende boek over het verloop van de bemiddelingsprocedure.